Sol och sånt...

När man minst väntar det blir bilderna som bäst. Det var inte förens jag fick se bilden på stor skärm som jag lade märke tillhur bra den blev!

Ett bord och två stolar

Ett bord och två stolar. Jag tycker att den här bilden blev väldigt bra och jag är även väldigt stolt över den. Det finns något extra i den fast den inte visar så mycket.

Farmer

 
Min kusin Victoria var modell för dagen. Ögonen förmedlar känsla och jag tycker att hon blev jätte bra på bilden. Hoppas ni gillar dessa två bilder lika mycket som jag gör. Förtsätt att kika in för fler bilder!

Koheya trees

 
The sunset in the woods was the perfect thing! Taking fotographies of sunsets is really nice and they do always turn out great.
Det var inte meningen att skriva på engelska det bara blev så när jag började skriva utan att jag tänkte på det.

Utanför kinesiska trädgården

 
 
 Vi gick inte in i den kinesiska träddgården men att bara vara utanför räckte. Det hade just regnat och regndropparna hade fastnat på blommorna. Fotografier med regndroppar är av de finaste enligt mig!

Utsikt #1

 
En fantstisk utsikt från en av skyskraporna i San Fransisco. ytanför fönstrena som var på byggnaden fanns det olika slags pengar, undra hur de kom dit?

Lombard street

 
 
 
 
 
 
 
Denna gatan i San Fransisco är underbar! Blommorna var jätte fina och att gå ner för den var fantastiskt. Fotografierna blev jättebra och de olika färgerna ger fotogrefierna det lilla extra.

Fishermans Wharf

 
 
 
 
 
 
 

Lock it up

 
 
 
 
 
 
San Fransisco. En jätte vacker stad med fantastisk arkitektur och de bästa möjligheterna för fotografi. Ni kommer att få se mycket mer av San Fransiscos så om detta är något ni gillade, häng kvar!
 

Downtown LA

 
 
 
 
 
Jag älskar att fotografera medans jag är på väg någonstans. Man upptäcker nya synvinklar på allt man går förbi och fotografierna blir aldrig något annat likt!

The cat in the hat

 
Finaste katten i hela världen! Poserar jättebra också, vad mer kan man be om? Att få chansen att fotografera dig Rica (katten) var en ära, tack! Tack ska även killen på det ena fotografiet ha för en spontan impuls!

Ocean, sand and a camera

 
 
Här ser ni två av mina fem kompanjoner på resan till Grekland. Vi hade det jättebra tillsammans och det blev mycket fotografering. En till fantastisk fotograf som värkligen kommer att lyckas med fotografin i sitt liv precis som hennes mamma. Hoppas ni gillar det ni sett hittils och jag tar gärna emot komentarer. Fortsätt att kika in för ännu mer väntar på att få bli uppvisat!

Mormors trädgård

 
 
 
 
 
 
 
Blommor är av de bästa jag vet om. Färgen och strukturen är makalös! Det blir så bra på bild om rätt ljus finns. Mormors trädgård är jättefin och jag hoppas att hon lever för alltid så att vi kan få ha henne och alla bra saker som kommer med  inom våra hjärtan!

Morfar

Sommaren i Grekland var fantastisk! Jag fick dela en underbar tid med mina släktingar och här är även ett fotografi av min morfar ute solskenet.

Stop nummer 2, KTH!

 
 
 
 
 
 
Det må vara en skola men inne gården är rena drömmen för fotografer! Vacker natur och även arkitektur finns att upptäcka. Varje dag jag gick från stationen till lektionssalen lade jag märke till de små klätterväxterna. En fin detalj på byggnaderna men även något som blir jättebra på bild.
 

Början till ett äventyr

 
 
 
 
I en tid framöver kommer jag nu att lägga upp bilder på min fantastiska sommar! Jag har haft en hel del till fotografi och en hel massa ideer. Här kan ni se några bilder från början av sommaren i Sverige. Fina blommor, grill och efterätt var dagen fulspekad av. Fortsätt att titta in för det kommer komma upp nya bilder varje dag i minst två veckor fram över!
 
 
 
 
RSS 2.0